top of page

Streetfood


Zubeyde er chef for Nam-nam. Nam-nam er en lille virksomhed, hvor der bliver solgt både slush-ice i flere farver, lune hjemmelavede popcorn og sodavand, som du selv kan få mulighed for at lave. De er et meget koncentreret og fokuseret hold. Chefen ville gerne have, at man ser at der er lagt meget arbejde i plakaterne, som de har lavet, og hængt op rundt omkring i Dalumborg. Zubeyde håber på, at det kommer til at gå godt på torsdag, og at de kommer til at få solgt en masse varer.

Mahdi er chef for isbutikken. Isbutikken hedder Is-himmel. Det fancy navn kommer fra den “himmelske” smag, fra den friske kolde, hjemmelavet is. Deres speciale er, at de blander smagene, så man får en helt speciel og unik smagsoplevelse, som f. eks. at blande lakrids med chokolade. Den hjemmelavet is tager tid at lave, så de knokler på højtryk, for at blive færdige.

Hos Abdi’s vafler bliver der lavet vafler fra bunden, så du kan være helt sikker på, de er hjemmelavet. Abdi står ved, at deres vafler er de bedste, og håber derfor der kommer gang i salget. Ifølge Abdi har de, de bedste tilbud i hele Dalumborg, det er slet ikke tilfældigt, men helt specifikt, fordi de konkurrerer med de andre boder og butikker, om kundernes interesse.

Samah er chef for hotdog boden. Her bliver der solgt de bedste pølser i Dalumborg, hvor man både kan vælge imellem at få ristet løg, ketchup og sennep, på din lækre varme hotdog. Boden er meget flot, med fede skilte og god musik.


Redaktionen
Søg via tags
No tags yet.
bottom of page